KRW maatregelen - lijn (34)
| Beheermaatregelen |
| Bronmaatregelen |
| Inrichtingsmaatregelen |
| Instrumentele maatregelen |
KRW status - lijn (0)
| Sterk veranderd |
Biologie - lijn (1)
Ecologie totaal - lijn (2)
| Matig |
| Ontoereikend |
Macrofauna - lijn (3)
Vissen - lijn (4)
Overige waterflora - lijn (5)
| Goed |
| Matig |
Fytoplankton - lijn (6)
| Onbekend/onbeschikbaar |
Fosfaat - lijn (7)
| Goed |
| Matig |
Stikstof - lijn (8)
| Goed |
| Matig |
Zuurstof - lijn (9)
| Goed |
Temperatuur - lijn (10)
| Goed |
| Matig |
Zoutgehalte en chloride - lijn (11)
| Goed |
Zuurgraad - lijn (12)
| Goed |
Doorzicht - lijn (13)
| Onbekend/onbeschikbaar |
Nutriƫnten - lijn (37)
| Goed |
| Matig |
Chemische toestand - lijn (14)
| Voldoet niet |
Ubiquitaire stoffen - lijn (15)
| Voldoet niet |
Niet ubiquitaire stoffen - lijn (16)
| Voldoet |
| Voldoet niet |
KRW maatregelen - vlak (35)
| Beheermaatregelen |
| Bronmaatregelen |
| Generieke maatregelen |
| Immissiemaatregelen |
| Inrichtingsmaatregelen |
| Instrumentele maatregelen |
| RO-maatregelen |
| Onbekend |
KRW doel 2027 - vlak (17)
| Goed |
Ecologie - vlak (18)
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
Biologie - vlak (19)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
Macrofauna - vlak (20)
Overige waterflora - vlak (21)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Vis - vlak (22)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Fytoplankton - vlak (23)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Fosfaat - vlak (24)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Stikstof - vlak (25)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Zoutgehalte en chloride - vlak (26)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Temperatuur - vlak (27)
Zuurgraad - vlak (28)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Zuurstof - vlak (29)
| Goed |
| Matig |
Doorzicht - vlak (30)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Nutriƫnten - vlak (36)
| Goed |
| Matig |
| Ontoereikend |
| Slecht |
| Onbekend/onbeschikbaar |
Chemische toestand - vlak (31)
| Voldoet |
| Voldoet niet |
Ubiquitaire stoffen - vlak (32)
| Voldoet niet |
Niet ubiquitaire stoffen - vlak (33)
| Voldoet |
| Voldoet niet |
|